• Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk is het onze klant gelukt om in contact te komen met een wereldleider in de automotive industrie. Door onze directe invloed is hierdoor een erg succesvolle relatie tot stand gekomen.
  • De holding van een Quote 500 lid kreeg het niet voor elkaar om op een efficiënte en effectieve manier hun proces te stroomlijnen. Wij hebben de juiste partners geselecteerd en de juiste mensen op de juiste plaats gezet. Door een gedegen aanpak hebben we de basis gelegd voor vele successen waarvan het bedrijf tot op de dag van vandaag nog de vruchten plukt.
  • Door gebruik te maken van onze kennis kon een groot internationaal productiebedrijf zich focussen op hun eigen sterke punten. Wij hebben bij dit bedrijf de gehele automatisering gestroomlijnd en waren verantwoordelijk dat de wensen van het bedrijf op IT gebied werden gerealiseerd.
 

Resultaat gericht

Wij zijn verantwoordelijk geweest voor een aantal projecten op wereldniveau waarbij het resultaat voor de opdrachtgever van essentieel belang was. Wij hebben samen met de opdrachtgever op voorhand duidelijk de kaders van het project gedefinieerd en vastgesteld. Vanaf dat moment heeft de opdrachtgever (op eigen verzoek) zich minimaal bemoeit met de uitvoering. Wij kregen 2 jaar om het project te realiseren door een duidelijke heldere structuur te volgen en de juiste mensen te selecteren hebben we dit ondertussen wereldberoemde project binnen 1 jaar weten te klaren.

 

Implementatie ERP pakket

Wij zijn meerdere keren projectleider geweest bij het succesvol implementeren van ERP pakketten. Bij al deze projecten waren we medeverantwoordelijk voor de looptijd en budgetten. Al deze projecten hebben we binnen gestelde termijn opgeleverd. Klanttevredenheid is voor ons een heel belangrijk item. Implementatie dienen zorgvuldig voorbereid te worden dit voorkomt problemen tijdens de implementatie van een ERP pakket. Het is dan ook niet voor niets dat wij nog steeds gevraagd worden om dit soort projecten te begeleiden.

 

Software bedrijf

Door een frisse blik te hebben op organisatie processen en administratieve organisatie hebben we een proces verbetering doorgevoerd die gelijk een resultaat verbetering tot gevolg heeft gehad. Hierdoor is het bedrijf veel efficiënter gaan werken en is het gehele proces vereenvoudigd in uitvoering. Dit is merkbaar door de gehele organisatie.

 

Productie bedrijf

Voor een multinational hebben wij de invoering van hun bedrijfsautomatisering begeleid, door een heldere en gedegen aanpak hebben we dit project ruim binnen gestelde tijd en budget op kunnen leveren. Voordeel voor de klant weinig oponthoud en een grote besparing door efficiënter gebruik van hun productie middelen.

 

Medische sector

Wij hebben jarenlange IT en organisatie ervaring in de medische sector. We zijn bij meerdere instanties betrokken geweest bij het uitrollen van hun IT omgeving en daardoor ook ruime organisatorische ervaring waar ook u uw voordeel mee kan doen. Wij adviseren helder en maken duidelijke afgebakende afspraken

 

Wilt u ook zaken doen met een bedrijf met gepassioneerde medewerkers dat als doel heeft om uw doelen werkelijkheid te laten worden? Neem dan snel contact met ons op.
Of bel ons +31 620 39 72 32 dan maken we gelijk een afspraak om samen te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.