Welke werkzaamheden doen wij voor onze klanten met onze gemotiveerde medewerkers

 

Business Strategy

U kunt zich weer bezig gaan houden met de zaken waarom u de onderneming bent gestart

Wij worden door verschillende bedrijven ingehuurd om geheel uiteenlopende werkzaamheden voor hen uit te voeren. Of het nu gaat om het brainstormen met betrekking tot nieuwe business modellen, het aansturen van een afdeling of het oplossen van een probleem met derden. Wij zijn breed inzetbaar en nemen u deze soms lastige werkzaamheden uit handen. Heeft u ook werkzaamheden waarover u met ons van gedachten wilt wisselen of die u wilt uitbesteden? Neem dan direct contact met ons op zodat wij snel een oplossing voor u kunnen vinden.

 

Management IT projecten

Het blijkt steeds weer lastig te zijn om IT projecten binnen budget en binnen afgesproken time frame uit te voeren

Onze IT medewerkers hebben jarenlange ervaring met zeer complexe IT projecten. Het aansturen van deze projecten vereist een uitgebreide kennis. Binnen afgesproken budget en time frame opleveren van IT projecten is ons handelsmerk. Wij houden de regie voor u in handen en zorgen ervoor dat de leverancier zich houdt aan de gemaakte afspraken. Dit alles in goed overleg met u als opdrachtgever.

Mentor / Coach management

Hoe fijn is het niet een idee af en toe tegen iemand aan te kunnen houden?

Hoe vaak heeft u niet dat u even wil sparren of zaken wil bespreken met iemand die een frisse kijk heeft op uw vraagstukken? Iedere vooraanstaande ondernemer of het nu Marc Zuckerberg, Warren Buffet, Bill Gates is, ze maken allemaal gebruik van mentoren. Het is dan ook niet zo vreemd dat in Nederland ook veel managers en leidinggevenden steeds meer gebruik maken van mentoren. Benieuwd wat de toegevoegde waarde is van zo'n mentor/coach? Wacht niet langer en neem gelijk contact met ons op.

 

Intermediair

U bent op zoek naar iets en iemand maar weet niet precies welke persoon u daarvoor moet aanspreken

Heeft u ook wel eens dat u op zoek bent naar iemand maar even niet weet waar u desbetreffend persoon kunt vinden? Of het nu gaat om ondersteuning op welk gebied dan ook of u bent op zoek naar een investeerder, u roept en wij gaan in ons zeer uitgebreide netwerk op zoek naar de voor u geschikte persoon. En vinden gaan we deze! Heeft u een vraag of bent u op zoek naar iemand? Neem contact met ons op en wij gaan zoeken voor u.

Spreker

Op basis van onze brede ervaringen en kennis worden we regelmatig gevraagd als gastspreker of motivator

Omdat we in een breed veld actief zijn worden we regelmatig ingehuurd als gastspreker maar ook als motivator om een voor medewerkers en/of klanten een inspirerende lezing te houden. We weten op een manier de toehoorders te enthousiasmeren zodat men geheel de tijd vergeet en zich compleet 'verliest' in de lezing. Door veel met praktijkvoorbeelden te werken is de lezing vanaf het begin tot het einde erg boeiend. Veel gehoord is dan ook de reactie "wanneer ga je weer een lezing houden?' .

 

Wilt u ook zaken doen met een bedrijf met gepassioneerde medewerkers dat als doel heeft om uw doelen werkelijkheid te laten worden? Neem dan snel contact met ons op.


Of bel ons +31 620 39 72 32 dan maken we gelijk een afspraak om samen te kijken wat we voor u en/of uw bedrijf kunnen betekenen.